{{
Je {{productName}}-account is niet gebruikt sinds {{lastActivity}}. Accounts die inactief blijven, worden verwijderd.
Als er geen actie wordt ondernomen, wordt je account verwijderd op {{deletionDate}}. Je lidmaatschappen bij organisaties en bijbehorende toegangsrechten worden verwijderd.
Om je account te behouden, log je vóór de verwijderingsdatum in bij {{productName}}.
{{